Εμπνευσμένο από τα αρχέτυπα των χαρακτήρων του Frank Wedekind (Φρανκ Βέντεκιντ) στο “spring awakening” και βασισμένο στο θεατρικό έργο “Κανόνες Ηθικής” του Βασίλη Τζιώκα, Το Moral Rules είναι μια ιστορία ενηλικίωσης σε έξι πράξεις.

Δεν ξέρω που θα πάω αλλά τουλάχιστον ξέρω τι απέφυγα. Η ζωή συνεχίζεται και η άνοιξη θα ξανάρθει γι’ αυτούς που είναι αρκετά δυνατοί ν’ αντέξουν τους χειμώνες…
… στο τέλος ο καθένας θα έχει το ρόλο του. Μοναδικό κανόνα πως η ζωή είναι για τους ζωντανούς.

Moral Rules σε απόδοση και σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά  από 16 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο Vault Theater Plus. Μία ιστορία ενηλικίωσης ή ένα παιχνίδι αποπλάνησης και παραπλάνησης; Στο τέλος ο καθένας θα έχει το ρόλο με μοναδικό κανόνα πως η ζωή είναι για τους ζωντανούς.

Υπόθεση έργου Moral Rules

Ο Μιχάλης και ο Αντρέας, δύο έφηβοι που αναζητούν την αγάπη και την αποδοχή σε μια περιπέτεια ανακάλυψης της σεξουαλικής τους ταυτότητας. Όσο οι κανόνες ηθικής προκαλούν τη σκέψη τους και θέτουν ερωτήματα από τους ίδιους αλλά και από τους φίλους τους, ένα παιχνίδι παραπλάνησης και αποπλάνησης θα έχει ολέθριες συνέπειες για τα δύο αυτά αγόρια. Ο νικητής του παιχνιδιού θα είναι αυτός που θα αντέξει το χειμώνα, για να ξανασυναντήσει την άνοιξη.

Συντελεστές παράστασης

Εμπνευσμένο από το “spring awakening” του Frank Wedekind  και βασισμένο στους “κανόνες ηθικής” του Βασίλη Τζιώκα.

  • Σκηνοθεσία & Απόδοση: Θοδωρής Βουρνάς 
  • Βοηθοί Σκηνοθέτη: Σοφία Λεγάτου, Μαρία Κουφομανώλη 
  • Σχεδιασμός Φωτισμών: Χριστίνα Φυλακτοπούλου 
  • Φωτογραφίες: Νικόλας Χαλιώτης  
  • Ηθοποιοί (αλφαβητικά): Κωσταντίνος Μητράκας, Δημήτρης Νάστος, Βαγγέλης Ξημεράκης και Ειρήνη Στεριανού

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά