Μία ομάδα δέκα ταλαντούχων νέων ηθοποιών, υπό την καθοδήγηση του Γρηγόρη Χατζάκη και τη ζωντανή μουσική συνοδεία από το Χρίστο Θεοδώρου, ζωντανεύουν τους χαρακτήρες του παραμυθιού Ο Μαγικός Μονάρχης του Μο, του L. Frank Baum , σε μια ρεαλιστικά παραμυθένια παράσταση.

Σε μια αστική αυλή, ένα βράδυ, συναντιέται τυχαία μια ομάδα ανθρώπων, που ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας και της καθημερινότητας. Σε μια αστική αυλή, ένα βράδυ, αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ουτοπικό κόσμο, μέσα στον οποίο θέλουν να ενταχθούν. Σ’ αυτή την αστική αυλή, αυτό το βράδυ, αυτοί οι άνθρωποι θα ταξιδέψουν στο μαγικό βασίλειο του Μο, όπου στα ποτάμια ρέει γάλα και στα δέντρα φυτρώνουνε καπέλα και δαχτυλίδια… και θα αντιπαραθέσουν στο παραμύθι τους, τους δικούς τους κακούς δράκους και τους δικούς τους βασιλιάδες.

Παίζουν: Μέλπω Αλεξανδροπούλου, Αντώνης Βαρθαλίτης, Λήδα Θωμαϊδη, Αναστάσης Καραχανίδης, Άννα Κολιοφώτη, Χρήστος Κοροβίλας, Αντρέας Κυριακού, Χριστίνα Κωστάκου, Βάλη Μαυρίδη, Στέφανος Παπατρέχας