Με απόλυτη διάθεση να είναι ειλικρινής,όπως όταν ξεκινάς μια συζήτηση με έναν άγνωστο σε μπαρ,ο τραγουδοποιός τα κάνει θάλασσα, η κουβέντα του παίρνει παράξενες ατραπούς,φέρνει σε αμηχανία τον συνομιλητή του, πίνει λίγο παραπάνω, σταυρώνει τα χέρια του,κοιτάει κάτω, χάνεται στη μετάφραση της λέξης «cringe» και – ξαφνικά- με μιαν αναπάντεχη έκρηξη μουσικής, λέει όλη την αλήθεια. Και παύει να είναι ξένος.

Ο Φοίβος λοιπόν στο ΚΥΤΤΑΡΟ,

-Με τραγούδια που παρουσιάζονται για πρώτη φορά από το νέο του δίσκο(με άγνωστο ακόμα τίτλο) που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από την InnerEar.
-Με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του, από «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» έως «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» και από «ΧΑΛΙΑ» έως «ΚΑΘΡΕΦΤΗ» , με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις
-Με τραγούδια φίλων ομοτέχνων που είναι, όπως και ο ίδιος, ειλικρινείς ψεύτες
-Με το θρυλικό (και βασισμένο σε αληθινή ιστορία)κουαρτέτο Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου, Κώστα Παντέλη και YoelSoto
-και με την σταθερή μούσα και αληθινή σαν ψέμα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να αποδείξει στον εαυτό του και στους άλλους πως…«όλοι ξεκινάμε ως τέλεια ξένοι, μέχρι να ανακαλύψουμε πως δεν είμαστε και τόσο ξένοι πια».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Νεφέλη Φασούλη: Τραγούδι
Κωστής Χριστοδούλου: Πλήκτρα
Σωτήρης Ντούβας: Ντραμς
Yoel Soto: Μπάσο
Κώστας Παντέλης: Κιθάρες
Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας
Φωτογραφίες / Video / Artwork: Δημήτρης Μακρής
Management/Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO