Όπως κάθε χρόνο λίγο πριν το καλοκαίρι, έτσι και φέτος η Γκαλερί Ζουμπουλάκη και η γνωστή παρέα παλαιοπωλών συγκεντρώνει ξανά συλλέκτες, φιλότεχνους και φανατικούς του αυθεντικού στυλ σε μια ζωντανή, ενημερωτική έκθεση με τίτλο αυτή τη φορά «Quality Meets Style».

Όπως κάθε χρόνο λίγο πριν το καλοκαίρι, έτσι και φέτος η Γκαλερί Ζουμπουλάκη και η γνωστή παρέα παλαιοπωλών συγκεντρώνει ξανά τους συλλέκτες, τους φιλότεχνους και τους φανατικούς του αυθεντικού στυλ σε μια ζωντανή, ενημερωτική και κεφάτη έκθεση με τίτλο αυτή τη φορά «Quality Meets Style».

Τα παλαιοπωλεία «Antiqua» Α. & Ε. Γιαννούκου, Άγγελου Βλαστάρη, «Μαρτίνος» της Ελένης Μαρτίνου, Γκαλερί Ζουμπουλάκη art – design – antiques, καθώς και τα παλαιοπωλεία του Χαρίλαου Σωτηρόπουλου και του Κυριάκου Κρόκου -για πρώτη φορά φέτος – παρουσιάζουν έργα τέχνης σύγχρονα και παλιά, έπιπλα εποχής, αλλά και του 20ου αι., από γνωστούς και ανώνυμους designers, συλλεκτικά αντικείμενα χρήσης και διακόσμησης, παραδοσιακά κομμάτια Λαϊκής Τέχνης, καθώς και καθετί σημαντικό ή ασήμαντο που μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του συλλέκτη.

Info
Πότε: Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαΐου 2007, 11 π.μ. – 5 μ.μ.
Που: Zoumboulakis Galleries
Αγαθοδαίμονος 37 (από Πειραιώς 199), με τον ηλεκτρικό: Στάση Πετράλωνα, Τηλ/Fax 2103414214