Για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα μέλη του Nespresso Club είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστές γεύσεις και να μυηθούν στα μυστικά των Εκλεκτών Ποικιλιών Nespresso μέσα από τις «Ημέρες Καφεγνωσίας» που έλαβαν χώρα στις Nespresso Boutiques.

«Γεύσεις, αρώματα και ξεχωριστές στιγμές με επίκεντρο τις Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso»

Έμπειροι επαγγελματίες από το χώρο της γαστρονομίας, οινολογίας και bartending, όπως ο chef Jean-Charles Métayer, η food stylist και art de la table executive Άννα Μαρία Μπαρού, ο sommelier Απόστολος Πλαχούρας, και οι bartenders Σπύρος Κερκύρας και Γιώργος Φιλιππίδης ανέδειξαν κρυφές πτυχές του καφέ Nespresso μέσα από τη γευσιγνωσία καφέ και οίνου και τη δημιουργία μοναδικών γλυκών και cocktails με βάση τις Εκλεκτές Ποικιλίες και τα Food & Bites της Nespresso. Coffee specialists της Nespresso παρουσίασαν τα χαρακτηριστικά των Εκλεκτών Ποικιλιών, ξεδιπλώνοντας την απόλυτη εμπειρία καφέ που μόνο η Nespresso μπορεί να προσφέρει.

Μους από καφέ Capriccio με καραμελωμένα μήλα και Dolcetti fleur de sel, Cantuccini με ricotta και βατόμουρο, cocktail με καφέ Arpeggio και ιαπωνικό ουίσκι, ζελέ από καφέ Roma και Cantuccini ήταν μερικές από τις δημιουργίες που απόλαυσε και παρασκεύασε το κοινό σε μία γιορτή γεύσεων και αρωμάτων.

Μέσα από τις Ημέρες Καφεγνωσίας, στόχος της Nespresso είναι να ξεδιπλώσει τη φιλοσοφία της απόλυτης εμπειρίας καφέ espresso, δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη της να μοιραστούν το πάθος τους και να ανταλλάξουν μυστικά και ιδέες για την καθημερινή τους απόλαυση.

Το ραντεβού της Nespresso με τους λάτρεις του καφέ ανανεώνεται για του χρόνου, καθώς για το 2016 σχεδιάζει νέο κύκλο Ημερών Καφεγνωσίας με ενδιαφέρουσες θεματικές, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τη μοναδική εμπειρία καφέ Nespresso.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Nespresso: www.nespresso.com