Μπορεί η σειρά των περιπετειών της Camilla να μην είναι δεσμευτική, μπορεί δηλαδή κανείς να τα διαβάσει με τη σειρά που θέλει, η αναγνωστική απόλαυση όμως πολλαπλασιάζεται όταν διαβάζεις τη μία περιπέτεια μετά την άλλη. Αν λοιπόν έχετε κενά στις περιπέτειες του Πάτρικ και της Ερίκα ή αν θέλετε να θυμηθείτε την εξέλιξή τους από βιβλίο σε βιβλίο, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία. Ο Μαραθώνιος αυτός σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη για τη δέκατη περιπέτεια που έρχεται τον Σεπτέμβρη!

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και η Λέσχη Noir σας προ(σ)καλούν να λάβετε μέρος στον Μίνι Μαραθώνιο Ανάγνωσης. Ο Μαραθώνιος θα ξεκινήσει την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Αν τον ολοκληρώσετε με επιτυχία, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε πρώτοι τη Μάγισσα ή να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Για να λάβετε μέρος, πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας που θα βρείτε παρακάτω. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαραθωνίου (το αργότερο έως τις 28 Αυγούστου 2017).

Θα πρέπει να διαβάσετε δύο περιπέτειες του Πάτρικ και της Ερίκα που θα επιλέξετε εσείς (επιλογή στη φόρμα).

Όλα τα βιβλία κυκλοφορούν και σε μορφή pocket, εκτός από την ένατη περιπέτεια (Θηριοδαμαστής)

Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρεις ερωτήσεις για τα βιβλία που έχουν δηλώσει πως θα διαβάσουν. Για να μπείτε στην κλήρωση για τα δώρα, θα πρέπει να στείλετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις έως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017. Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία, μπαίνετε αυτομάτως στη μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει πολλούς τυχερούς!

ΤΑ ΔΩΡΑ

• Δέκα νικητές θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν πρώτοι τη Μάγισσα. Θα λάβουν ειδικό αντίτυπο προανάγνωσης στις 13 Σεπτεμβρίου 2017.
• Πέντε νικητές θα κερδίσουν μία συλλεκτική κούπα αποκλειστικά για τους φαν της Camilla.
• Τρεις νικητές θα κερδίσουν πέντε αστυνομικά μυθιστορήματα της επιλογής τους από τον κατάλογο των εκδόσεων Μεταίχμιο.
• Τρεις νικητές θα κερδίσουν ένα αντίτυπο της Μάγισσας την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του βιβλίου

Διαβάστε ΕΔΩ τους όρους του διαγωνισμού.