Η Κουκλοθεατρική ομάδα Κιβωτός Μύθων και η Παραμυθοχώρα παρουσιάζουν τις εκδηλώσεις έναρξης για τους Μήνες Παραμυθιού, ένα δημιουργικό πρόγραμμα που στοχεύει στην επαφή των μικρών τους φίλων με σημαντικούς Ελληνες συγγραφείς.

Η Κουκλοθεατρική ομάδα Κιβωτός Μύθων και η Παραμυθοχώρα παρουσιάζουν τις εκδηλώσεις έναρξης για τους Μήνες Παραμυθιού, ένα δημιουργικό πρόγραμμα που στοχεύει στην επαφή των μικρών τους φίλων με σημαντικούς Ελληνές συγγραφείς.

Κάθε μήνας θα είναι αφιερωμένος σε έναν συγγραφέα και το πρώτο Σάββατο του μήνα θα γίνεται παρουσίαση ενός από τα παραμύθια του με αφήγηση και δραματοποίηση.

Κάθε αφιερωματικός μήνας στους συγγραφείς θα ολοκληρώνεται μέσα από τα εργαστήρια κούκλας και θεατρικού παιχνιδιού που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στην Παραμυθοχώρα, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση με τα βιβλία των συγγραφέων.

Θα πραγματοποιηθούν αφιερώματα στους συγγραφείς: Σοφία Ζαραμπούκα, Ζωή Βαλάση, Ευγένιος Τριβιζάς, Αλέξη Κυρτσόπουλο, Μαρία Παπαγιάννη, Βαγγέλη Ηλιόπουλο, Μαρία Αγγελίδου, Λήδα Βαρβαρούση.

Οι Μήνες Παραμυθιού θα ξεκινήσουν με ένα εορταστικό διήμερο αφιερωμένο στη συγγραφέα Σοφία Ζαραμπούκα, με παρουσίαση των παραμυθιών της από την ομάδα Κιβωτός Μύθων.

Όλα τα παιδιά που θα παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν από κοντά και να βιώσουν τα παραμύθια μέσω της αφήγησης, του θεατρικού παιχνιδιού και των εικαστικών.

Info
Μήνες Παραμυθιού
Σάββατο 6 Οκτώβρη 11:00 με 13:00
«Μυθολογία – Ο Κόσμος γεννιέται»
Κυριακή 7 Οκτώβρη 11:00 με 13:00
«Το Βρωμοχώρι»
Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η κράτηση θέσης)
Παραμυθοχώρα,
Αναπαύσεως 14 και Τυρταίου 1, Μέτς
Τηλ. 2109216346, 6936655925-27
www.kivotosmython.gr