Ο Milo Z και η μπάντα του επιστρέφουν στο Half Note για βραδιές γεμάτες funk και φωτιά! Ένα παιχνιδιάρικο κράμα από funk, soul, rock και groovy ήχους από τον άνθρωπο ξέρει να μας μαγεύει.

Ο φρενήρης συνδυασμός του τζαζ-φανκ, του χιπ-χοπ και των groovy χορευτικών και σόουλ ρυθμών φέρει την υπογραφή του μοναδικού Milo Ζ, αδιαμφισβήτητου μετρ του σύγχρονου νεοϋορκέζικου funk, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα δικό του cult ρεύμα και ένα φανατικό κοινό τόσο στη Νέα Υόρκη, όσο και στην Αθήνα.

Το αποτέλεσμα είναι μια απόλυτα σύγχρονη και ξεσηκωτική μουσική, στην οποία οι ψυχεδελικές μίξεις και κιθαριστικές εξάρσεις δημιουργούν μια καυτή, cult ατμόσφαιρα.

Την φρενήρη αυτή κατάσταση έρχονται να συμπληρώσουν τα γυαλιστερά κοστούμια του γκρουπ, τα χορογραφημένα βήματά τους και η ακατέργαστη α λα Mic Jagger σεξουαλικότητα του Milo Z, στοιχεία που συνωμοτούν για να μας προσφέρουν μια από τις πιο hot μουσικές εμπειρίες…

O Milo Z και το γκρουπ του έχουν ήδη μια πολυετή ιστορία πίσω τους, στην οποία έχουν καταγραφεί κοινές εμφανίσεις με τους Neville Brothers, Tom Jones, The Spin Doctors, Al Green, Patty Smith, Massive Attack & Chuck Brown, Maceo Parker, την Average White Band και πολλούς άλλους… O Milo Z έχει πιάσει κορυφή στο σύγχρονο τζαζ-φανκ-ραπ σόου και αυτό το αποδεικνύει στον φυσικό του χώρο: τη σκηνή…