Η Odeon φέρνει στους ελληνικούς κινηματογράφους την ταινία Χάρβεϊ Μιλκ του σκηνοθέτη Γκας Βαν Σαντ με πρωταγωνιστή τον Σον Πεν στον ομώνυμο ρόλο του πολιτικού ,που η ζωή του άλλαξε την ιστορία .

Η ταινία  είναι Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α\’ Ανδρικού Ρόλου και Δραματικής Ταινίας .
Πολιτικός. Φίλος. Εραστής. Gay ακτιβιστής. Αγωνιστής. Έμπνευση. Ήρωας. Η ζωή του άλλαξε την ιστορία και το θάρρος του άλλαξε ζωές. Είναι ο Χάρβεϊ Μιλκ, ο πρώτος ανοιχτά gay εκλεγμένος πολιτικός στις ΗΠΑ. Τον ενσαρκώνει ο Σον Πεν και αυτή είναι η ιστορία του.

Οι φόροι και οι προτεραιότητες αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο. Η ελευθερία όμως δεν αλλάζει ποτέ. Χάρβεϊ Μιλκ

Έχοντας κουραστεί να κρύβεται επειδή είναι gay, ο Χάρβεϊ Μιλκ παρατάει την υψηλόμισθη δουλειά του στη Γουόλ Στριτ και πηγαίνει στην περιοχή Castro του Σαν Φρανσίσκο για να μείνει με τον εραστή του, Σκοτ. Εκεί, το φωτογραφείο που διατηρεί θα γίνει το σημείο συνάντησης αρκετών ανθρώπων της κοινότητας, που στeρούνται των πολιτικών τους δικαιωμάτων από τη συντηρητική κοινωνία. Ο Χάρβεϊ γίνεται η φωνή αυτής της σιωπηλής πλειοψηφίας και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος. Το 1978 το  άδοξο τέλος του θα σφραγίσει την ιστορία και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους φανατικούς του υποστηρικτές.