Σας αρέσει η ζωγραφική; Μήπως, σας αρέσει κι η κηπουρική; Τι λέτε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο και να μάθουμε πώς να φροντίζουμε τα λουλούδια; Οι «Μικροί κηπουροί με πινέλα» δε χρειάζονται πια συστάσεις!

Τα παιδιά με τους γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν στους υπαίθριου χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων κάτω από το ζεστό ανοιξιάτικο ήλιο. Παιδιά 3-10 ετών εμπνέονται από το παλιό εργοστάσιο φωταερίου, παίρνουν τα πινέλα τους και ζωγραφίζουν μικρές κεραμικές γλάστρες. Στη συνέχεια, γίνονται «μικροί κηπουροί» και φυτεύουν στα γλαστράκια τους πολύχρωμα λουλούδια ενώ μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα για τη φροντίδα τους. Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας: διάθεση, φαντασία και κατάλληλα ρούχα. «Μικροί κηπουροί με πινέλα» της Αθήνας ετοιμαστείτε να λερωθούμε!

Info:

-Για οικογένειες και παιδιά 3-10 ετών
-Σημείο συνάντησης: Παιδική χαρά, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
-Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2130109325!

*Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, μπορείτε να ανακαλύψετε τη νέα αισθητηριακή διαδρομή του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και να μάθετε την ιστορία του παλιού εργοστασίου φωταερίου μέσα από το συναρπαστικό κόσμο των αισθήσεων.