Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός μοιράζεται τη σκηνή του θεάτρου Λυκαβηττού στις 25 Ιουνίου με τον επίσης δημοφιλή συνάδελφό του, Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός μοιράζεται τη σκηνή του θεάτρου Λυκαβηττού στις 25 Ιουνίου με τον επίσης δημοφιλή συνάδελφό του, Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Η επιθυμία του Σωκράτη Μάλαμα και του Αλκίνοου Ιωαννίδη, αλλά και επιθυμία όλων μας, γίνεται πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι και ξεκινάει τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στο Θέατρο του Λυκαβηττού!

Οι δύο από τους πιο άξιους και σημαντικούς τραγουδοποιούς της έντεχνης μουσικής σκηνής, επιλέγουν να βαδίσουν σε παράλληλα μουσικά μονοπάτια για τους ερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες, με μία άκρως ενδιαφέρουσα περιοδεία.

Ελλάδα και Κύπρος θα απολαύσουν μία σπουδαία συνεργασία, γεννημένη από αγαπημένα τραγούδια και των δύο καλλιτεχνών, μέσα από τα οποία ο καθένας τους θα αναζητά το ρόλο του μέσα στο υλικό του άλλου, τις ομοιότητες και τις διαφορές τους, τα προτερήματα και τις ελλείψεις τους, τις αβεβαιότητες και τις αναζητήσεις τους.

Με το ίδιο πούλμαν, την ίδια σκηνή, τα ίδια τραγούδια, την ίδια μπάντα και το ίδιο κοινό θα οδηγηθούν και θα μας οδηγήσουν σε ένα άρτιο μουσικό αποτέλεσμα!

Στην κοινή τους πορεία θα τους ακολουθήσουν και οι μουσικοί: Κλέωνας Αντωνίου (κιθάρα), Γιώργος Καλούδης (τσέλο, κρητική λύρα, κρουστά), Σωτήρης Λεμονίδης (πλήκτρα), Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κοντραμπάσο), Νίκος Παραουλάκης (νέϊ, κιθάρα) και Κυριάκος Ταπάκης (μπουζούκι, λαούτο).

INFO
Θέατρο Λυκαβηττού
Δευτέρα 25 Ιουνίου
Εισιτήρια: 20 ευρώ
Προπώληση: Metropolis,τηλέφωνα: 210 3808549 & 210 3830404