Μπορεί να απουσίαζε πέντε χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ο καταξιωμένος και διεθνώς Κωστής Γεωργίου, αλλά με τα πινέλα του είχε καθημερινή επαφή. Η αίθουσα \”Fine Arts – Καπόπουλος\”, φιλοξενεί τη νέα του δουλειά.

Μπορεί να απουσίαζε πέντε χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ο καταξιωμένος και διεθνώς Κωστής Γεωργίου, αλλά με τα πινέλα του είχε καθημερινή επαφή. Η αίθουσα \”Fine Arts-Καπόπουλος\”, φιλοξενεί τη νέα του δουλειά.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, επιστρέφει δυναμικά παρουσιάζοντας μια μοναδικά ανανεωμένη δουλειά, η οποία σίγουρα θα συζητηθεί πολύ.
Ενταση και χρώμα είναι δύο μόνο από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν τα έργα του. Κάποια μεγάλης διάστασης και κάποια μικρότερης, τείνουν με βασικό στοιχείο τα χρώματα να πλάσουν ιστορίες άλλοτε ερωτικές και άλλοτε απειλητικές. Τα χρώματα τα οποία κυριαρχούν είναι κυρίως το κόκκινο, το βαθύ μπλε, το πράσινο καθώς και το πολύ έντονο τουρκουάζ. «Το χρώμα υπάρχει με σκοπό να πλάσει το χρώμα του πίνακα», συμπληρώνει η κριτικός τέχνης Ιρις Κρητικού.

Ο Κωστής Γεωργίου ο οποίος έχει πολύ έντονη δράση στο εξωτερικό, έχει αποφοιτήσει από την Ανώτατη σχολή καλών τεχνών Αθηνών ενώ οι σπουδές του συνεχίστηκαν στο RCA του Λονδίνου. Τα βραβεία αμέτρητα, το ίδιο και οι διακρίσεις του στο εξωτερικό.

INFO
Fine Arts – Καπόπουλος:
Λ. Ποσειδώνος 62 Αλιμος, τηλ.: 210 9835303
Διάρκεια έκθεσης: έως 15 Μαΐου