Οι ΟΚ band ανοίγουν το 1ο ΟΚ Live Dance Party της χρονιάς στο NV (Nuevo Café) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Και πρόκειται για ένα party με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που συνδυάζει DJing και live εκτελέσεις ταυτόχρονα.

Οι ΟΚ band ανοίγουν το 1ο ΟΚ Live Dance Party της χρονιάς στο NV (Nuevo Café) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Και πρόκειται για ένα party με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που συνδυάζει DJing και live εκτελέσεις ταυτόχρονα.

Οι OK είναι μια φρέσκια πρόταση στη dance μουσική σκηνή, οι οποίοι αποτελούνται από μια τριμελή μουσική ομάδα και έναν DJ. Έχουν διοργανώσει Live Dance Parties σε διάφορα clubs της Ελλάδας, τα οποία χαρακτηρίζονται από ζωντανές εμφανίσεις σε συνδυασμό με το DJing.

Αυτό που κάνουν και είναι ξεχωριστό, δίνοντας τους μια διαφορετική θέση και στάση στην ευρύτερη μουσική σκηνή τηςΕλλάδας, είναι ότι ξέρουν πραγματικά πως να συνδυάσουν τα Ξύλινα Σπαθιά με τους Deep Dish, την Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον Junior Jack και τον MOBY με τον G-PAL!

Στο συγκεκριμένο live θα παρουσιάσουν τα καινούρια τους τραγούδια από το επερχόμενο e-album τους που θα είναι διαθέσιμο για free downloading από το site τους (πολύ χαίρομαι που όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες επιλέγουν αυτόν τρόπο!).

Επίσης θα παρουσιάσουν γνωστές ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα με πολλές ηχητικές εκπλήξεις!

Οι OK, εκτός από τις αρκετές φορές που έχουν εμφανιστεί σε γνωστά και φημισμένα clubs της χώρας μας, έχουν συμμετοχή και σε φεστιβάλ όπως το Musicwave, με την υποστήριξη του musicwave.gr και της ΕΜΙ στην Πάτρα, αλλά και στην Αθήνα, στη Γιορτή της Μουσικής και το Earthdance, το μεγαλύτερο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής του πλανήτη!

Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν τα τραγούδια τους από το http://www.okband.gr/.

Οι ΟΚ είναι οι Βαγγέλης Ορφανίδης (Synths – Προγραμματισμός), Theo Kal (Κιθάρες) και η Εβίτα Μητσοπούλου (Φωνητικά). Μαζί τους και ο Αποστόλης Μπουλές πίσω από το Laptop.

Info
1ο ΟΚ Live Dance Party
Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 23:17!
NV Nuevo Cafe, Πανόρμου 70 (απέναντι από τον σταθμό του Μετρό Πανόρμου)
Τηλ. 2106928318
Είσοδος ελεύθερη!
http://www.okband.gr/
www.myspace.com/okexperience
[email protected]