Μια γιορτή με τη Μαρίζα Κωχ

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Το Εργαστήρι Βιωματικής Μουσικής και το METROPOLIS, μας προσκαλούν το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, σε μια γιορτή παιδικού Καρναβαλιού, με τη Μαρίζα Κωχ, η οποία θα ερμηνεύσει α

Το Εργαστήρι Βιωματικής Μουσικής και το METROPOLIS, μας προσκαλούν το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, σε μια γιορτή παιδικού Καρναβαλιού, με τη Μαρίζα Κωχ, η οποία θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια για μεγάλους και μικρούς καρναβαλιστές!

Στη γιορτή η παιδική χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του Ωδείου Αθηνών (τμήμα Μαρίζα Κωχ) συμπράττει με χαρούμενα τραγούδια!

Ο Λευτέρης Χριστοφής live στο Bacaro

Μια γιορτή με τη Μαρίζα Κωχ

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Η Μαρίζα Κωχ με τους συνεργάτες της και τα παιδιά του Εργαστηρίου Βιωματικής Μουσικής, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα γίνε

Η Μαρίζα Κωχ με τους συνεργάτες της και τα παιδιά του Εργαστηρίου Βιωματικής Μουσικής, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα γίνει στο Metropolis της Πανεπιστημίου, όπου τα παιδιά θα έχουν τη χαρά να τραγουδήσουν μαζί με τη Μαρίζα, τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Στη γιορτή, τα παιδιά της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου Αθηνών, θα πουν τα Βυζαντικά κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα τα συνοδεύσουν σολίστες παραδοσιακών οργάνων.

Στο τέλος της γιορτής η Μαρίζα θα χαρίσει τριγωνάκια σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στη γιορτή.

Chicago Mass Choir live στο θέατρο Badminton