Το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, το METROPOLIS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν μια γιορτή αφιερωμένη στον μεγάλο δημιουργό Μάνο Ελευθερίου, την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 8 το βράδυ, στο METROPOLIS Live Stage.

Τι καλύτερο για έναν δημιουργό να γιορτάζει τα γενέθλιά του με τους αγαπημένους του φίλους; Όταν μάλιστα ο δημιουργός είναι ο Μάνος Ελευθερίου, τότε οι φίλοι του είναι πολλοί. Πάρα πολλοί. Διάσημοι, και άσημοι, καλλιτέχνες και κοινό, όλοι γοητεμένοι από την προσωπικότητα του Μάνου Ελευθερίου, όλοι μαγεμένοι από τα διαχρονικά τραγούδια του.

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου λοιπόν, το κοινό θα έχει την τιμή και τη χαρά να γιορτάσει με τον ξεχωριστό αυτό στιχουργό – ποιητή του ελληνικού τραγουδιού.

Στον αέρα η παραγωγός Μαρίνα Λαχανά, μουσικοί, τραγουδιστές, ποιητές και άλλοι συγγενείς εκ τέχνης: Γιώργος Ανδρέου, Θοδωρής Γκόνης, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κοντός, Θανάσης Νιάρχος, Σταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Μεράντζας, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, Γιάννης Χαρούλης κ.ά.