Μια επιπλέον παράσταση προστίθεται για την «Κοιλάδα των εκπλήξεων» του Peter Brook στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στις 5.30 μ.μ., λόγω sold out των πέντε προγραμματισμένων παραστάσεων και αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων.

Υπενθυμίζουμε ότι από την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, ο σπουδαιότερος σήμερα Ευρωπαίος σκηνοθέτης, ο Βρετανός Peter Brook,παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε συνεργασία με την Αττική Πολιτιστική Εταιρία  το έργο «Η Κοιλάδα των εκπλήξεων» σε δική του σκηνοθεσία και της Marie-Hélène Estienne.

Πρωταγωνιστούν η βραβευμένη ηθοποιός , ελληνικής καταγωγής Kathryn Hunter και οι Marcello Magni και Jared MacNeil. 


Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ο κάθε ήχος έχει ένα χρώμα.! Το κάθε χρώμα έχει μία διαφορετική γεύση! και ο αριθμός 8 είναι μια ευτραφής κυρία! Το καινούργιο έργο του Peter Brook είναι ένα καλειδοσκοπικό ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του ανθρώπινου εγκέφαλου.  


Κριτικές:

*Σαγηνευτικό, συγκινητικό, απρόσμενα αστείο

‘Intriguing, moving and unexpectedly funny. ‘The Observer’


*Ο maitre του Θεάτρου μας εξηγεί με πολύ απλά θεατρικά μέσα την πολυπλοκότητα της εξυπνάδας και της λογικής. 

‘Figaro’


*Ο Μεγάλος Peter Brook ακόμα ψάχνει την αλήθεια, ρισκάρει τολμά. Θέατρο όπου η φρεσκάδα, η χαρά  το χιούμορ αλλά και ο προβληματισμός συνθέτουν την έρευνα  του γκουρού του Θεάτρου. 

‘Liberation’

Η «Κοιλάδα των εκπλήξεων» είναι μία συμπαραγωγή της Αττικής Πολιτιστικής Εταιρείας, Ελλάδα, Bouffes du Nοrd Γαλλία, Holland Festival, Young Vic Λονδίνο, Theatre for a New Audience, New York, κλπ

Στα Αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.


Ταυτότητα της παράστασης

Kείµενο / σκηνοθεσία Peter Brook, Marie-Hélène Estienne
Φωτισµοί Philippe Vialatte

Mε τους Kathryn Hunter (Κατερίνα Χατζηπατέρα), Marcello Magni και Jared McNeill

Ζωντανή μουσική από τους  Raphaël Chambouvet και Toshi Tsuchitori