Δεν ξέρω αν είναι αισιόδοξος ο παραπάνω τίτλος, που επέλεξαν οι Πάνος και Μάνος για να ονομάσουν το νέο τους δίσκο. Ξέρω μόνο ότι αυτή η συνεργασία που έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό μόνο υπέροχα τραγούδια και μηνύματα μπορεί να μεταδίδει.

Κυκλοφόρησε ο καρπός της συνεργασίας του Πάνου Κατσιμίχα και του Μάνου Ξυδούς από την Impact Music. Η καινούρια τους δουλειά προέκυψε μέσα από μία άψογη συνεργασία των δύο τραγουδοποιών που βγήκε αβίαστα, από την ίδια την καθημερινότητα τους και τις εμπειρίες τους.

Δώδεκα τραγούδια, δώδεκα μικρές ιστορίες με έντονα κοινωνικά μηνύματα αλλά και ερωτικές στιγμές που αντικατοπτρίζουν την σύγχρονη εποχή. Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Μάνος Ξυδούς, ενώ σε δυο κομμάτια συμμετέχει ο Χάρης Κατσιμίχας.

Δύο κομμάτια από τον δίσκο έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αγαπητά μέσα από τη συχνότητα του Δίεση, όπως το ομώνυμο «Μέχρι να πάρεις παγωτό» και «Δε μας ανήκει τίποτα». που βασίζεται σε μια σύγχρονη λαϊκή ρήση, σε μουσική του Πάνου Κατσιμίχα και στο οποίο ακούγονται αποσπάσματα από ποίηση του Berlolt Brecht, Federico Garcia Lorca και κείμενο του Τόλη Φασόη.