Κηρύξτε τον πόλεμο κατά των μεταλλαγμένων, και κάντε ειρήνη με τα βιολογικά. Η μεγαλύτερη έκθεση καθαρών προϊόντων λέγεται Ecofestival και διεξάγεται στη Helexpo από τις 6 έως 9 Νοεμβρίου.

Η απειλή των μεταλλαγμένων δεν είναι μύθος ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας όπως η εισβολή των UFO! Είναι μια υπαρκτή πραγματικότητα που ήδη πολιορκεί την Ευρώπη και τη χώρα μας. Ένα ισχυρό όπλο κατά των γενετικά τροποποιημένων τροφών είναι η ορθή, εμπεριστατωμένη ενημέρωση από φορείς, ευρωπαϊκά κινήματα, μη κυβερνητικές οργανώσεις και δίκτυα αναφορικά με τα βιολογικά προϊόντα.

Μια τέτοια ελπιδοφόρα προσπάθεια επιχειρείται κάθε χρόνο με το Ecofestival που και φέτος ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό με πάμπολλες εναλλακτικές προτάσεις, συζητήσεις και μια γερή ποικιλία γεύσεων! Ο εκθεσιακός χώρος της Helexpo στο Μαρούσι, από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου θα φιλοξενεί στις αγκάλες του τη μεγαλύτερη έκθεση βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του τετραημέρου, περιλαμβάνει εκτός από το προφανές-γνωριμία με καθαρές, γνήσιες γεύσεις από όλη την περιφέρεια από ρομαντικούς παραγωγούς, και μια σειρά συζητήσεων και εκδηλώσεων για την ανεξέλεγκτη διασπορά των μεταλλαγμένων.