Το Faust παρουσιάζει μια βραδιά με τα blues που αγαπούν γνωστοί καλλιτέχνες και συγκεκριμένα οι: Αλέξανδρος Μυλωνάς, Ανδρέας ΓκομόζιαςΛόλεκ και Στράτος Στρατηγόπουλος.

O Αλέξανδρος Μυλωνάς είναι γνωστός ως ηθοποιός, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική. Έζησε πολλά χρόνια στην Αγγλία και την Αμερική και λάτρεψε τα blues. Πέρασε σχεδόν όλη τη δεκαετία του ’80 στη Νέα Υόρκη και άκουσε ζωντανά όλους τους μεγάλους bluesmen της εποχής. Είναι αυτοδίδακτος μουσικός.

Ο Ανδρέας Γκομόζιας, γνωρίζει για πρώτη φορά την εκτίμηση του κοινού σαν κιθαρίστας των Blues Family τη δεκαετία του ’80. Στις αρχές του ’90 σχηματίζει τους Drifting Around και αφιερώνεται στα blues. Είναι αυτοδίδακτος μουσικός.

Ο Γιάννης Αναγνωστάτος, γνωστός και ως Λόλεκ, είναι ένας νέος δημιουργός με δύο δίσκους στο ενεργητικό του: ο πρώτος αγγλόφωνος με τίτλο “‘Alone‘” και ο πρόσφατα σε κυκλοφορία ελληνόφωνος με τίτλο “Αχινός“‘. Εκτός από τις μουσικές συνθέσεις, ο ίδιος ερμηνεύει τα κομμάτια του και παίζει κιθάρα, τύμπανα ή ακορντεόν.

Ο Στράτος Στρατηγόπουλος υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Οπισθοδρομικής Κομπανίας και έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς. Παίζει πιάνο, κιθάρα, κοντραμπάσο, λαούτο, ακορντεόν και κλαρίνο.

Οι τέσσερις τους θα παίξουν τα blues που αγαπούν. Θ᾽ ακούσετε κομμάτια δικά τους, τραγούδια των Muddy Waters, Howlin’ Wolf, John Lee Hooker, όπως και τραγούδια λιγότερο γνωστών bluesmen, ὀπως ο George Butter και ο Arthur Crudup.

Αλέξανδρος Μυλωνάς (πιάνο, φωνή)
Ανδρέας Γκομόζιας (κιθάρα)
Λόλεκ (τύμπανα)
Στράτος Στρατηγόπουλος (κοντραμπάσο)