Το ξεχωριστό αυτό παζάρι, (σε διοργάνωση της AN Club Productions), έλαβε χώρα για 1η φορά, τον Ιούλιο του 2020 στην Τεχνόπολη, για να επιστρέψει έπειτα από την τεράστια απήχηση και ζήτηση του κόσμου, τον Ιούλιο του 2021 στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ.

Συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο, κερδίζοντας την σημαντική ανταπόκριση του κοινού, όπου ως μια γροθιά, στήριξαν τους καλλιτέχνες μας στις δυσμενείς συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία και αποτέλεσαν το παράδειγμα για ένα καλύτερο αύριο στον κόσμο της μουσικής.

Φέτος το MERCH of the bands BAZAAR θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαίου, στον όμορφο χώρο του ARCH Club-Live Stage στο κέντρο της Αθήνας, (4 λεπτά από το μετρό Κεραμεικός)!

Πάνω από 150 συγκροτήματα και μουσικοί θα διαθέσουν Τ-shirts & hoodies ως δίσκους, Cd, κασέτες, καπέλα, κονκάρδες και πολλά άλλα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κοινό και fans, να βρουν αμέτρητα μπλουζάκια, να ανακαλύψουν ξεχωριστά brands, κορυφαία σχέδια, αλλά και τις παλιές και νέες κυκλοφορίες Rock συγκροτημάτων και Rap καλλιτεχνών!

Μία μέρα γιορτής για την εγχώρια μουσική κοινότητα, συναντήσεις με φίλους, φωτογραφίες με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, ψώνια, πολύ μουσική, δροσερή μπύρα και αρκετές εκπλήξεις σε περιμένουν στο μοναδικό MERCH (Of The Bands) BAZAAR της Αθήνας!

Στα περίπτερα του MERCH (Of The Bands) BAZAAR – Athens Hip Hop & Rock Edition συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι:

1000 MODS
BAD HABITS
BASHMENT (Records)
BLOODY HAWK
CHOKE APPAREL (clothing brand)
COYOTE’S ARROW
DIE NASTY (clothing brand)
DRUNK JACKALS
FF.C
FRENZEE
FUNDRACAR
GODSLEEP
INNERSENSE Productions Athens
JOKER/TWO-FACE
LAZY MAN’S LOAD
LUCKY SHOTS
MI55T
NIGHTSTALKER
OUGA BOOGA And The Mighty Oug
OUT OF MEDIUM (Merch Brand)
RASCAL WHACK
ROTTING CHRIST
SADHUS ”The Smoking Community”
SOCIAL WASTE
STIXOIMA
SUICIDAL ANGELS
THE LAB RECORDS
THEIR METHLAB
ΤINY JACKAL
WISH UPON A STAR
ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ
ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ
ΘΥΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ
ΛΕΞ
MONO ΘΡΑΣ (clothing brand)
MΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ
ΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣΣΟΣ
ΣΚΙΑΧΤΡΟ
ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ
ΤΖΑΜΑΛ
ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ

Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, MΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ…