Η επίθεση του κορονοϊού έχει και παράπλευρες… ωφέλειες! Το BCA διοργανώνει, για το ευρύ κοινό, μια σειρά διαδικτυακών διαλέξεων. Διακεκριμένοι επιστήμονες και στελέχη του επιχειρηματικού χώρου θα αναπτύσσουν θέματα γενικού ενδιαφέροντος, με τρόπο απλό και εύληπτο, απολύτως κατανοητό από τον μέσο άνθρωπο, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις ή σχετικές σπουδές.

Μολονότι πυρήνας αυτών των διαλέξεων θα είναι οι τομείς στους οποίους ειδικεύεται το BCA όπως τα οικονομικά, η ναυτιλία και τα τουριστικά – ξενοδοχειακά, η θεματολογία τους θα επεκτείνεται και σε άλλους τομείς που αφορούν την καθημερινότητά μας. Θα μπορείτε να συμμετέχετε υποβάλλοντας ερωτήσεις στον ομιλητή, στις οπoίες θα απαντάει σε πραγματικό χρόνο. Οι διαλέξεις θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας «Μένουμε σπίτι – Πάμε ομιλία!».

Όλα γίνονται σε εθελοντική βάση: και η οργάνωση από το BCA και η συμμετοχή των ομιλητών είναι μια αφιλοκερδής προσφορά ενταγμένη στην προσπάθεια όλων μας να κάνουμε την εποχή του κορονοϊού λιγότερο δύσκολη και περισσότερο δημιουργική, επενδύοντας σε γνώση και σε ανάπτυξη δεξιοτήτων. Το BCA χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια τη διαδικτυακή επικοινωνία και την εξ αποστάσεως διδασκαλία καθώς αυτός είναι ο σύγχρονος και φυσικά ο μελλοντικός τρόπος διά βίου μάθησης και εργασίας για έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των διαλέξεων από το live.bca.edu.gr