Παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την λειτουργία του νέου βελτιωμένου καταλόγου της, ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος από την ιστοσελίδα της.

Η Μουσική Βιβλιοθήκη “Λίλιαν Βουδούρη” είναι η πρώτη βιβλιοθήκη στην Ελλάδα που ήδη από το 1997 ανέπτυξε ηλεκτρονικό κατάλογο και τον διέθεσε ελεύθερα για όλους μέσω διαδικτύου. Έκτοτε έχει κάνει δύο αναβαθμίσεις λογισμικού και σήμερα, στο πλαίσιο του στόχου της να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες, διαθέτει τη νέα έκδοση του καταλόγου της ο οποίος δημιουργήθηκε με τη χρήστη του ανοιχτού λογισμικού KOHA.

Στόχος του νέου καταλόγου

της Βιβλιοθήκης είναι η περαιτέρω απλούστευση των διαδικασιών αναζήτησης και εντέλει η διευκόλυνση της πρόσβασης του κοινού στα περιεχόμενα των συλλογών της.

Περιηγηθείτε στο νέο κατάλογο

της Βιβλιοθήκης και διεξάγετε τις αναζητήσεις σας χρησιμοποιώντας τις φόρμες απλής και σύνθετης αναζήτησης που διαθέτει.

Κατά το πρώτο διάστημα της λειτουργίας του νέου καταλόγου θα είναι παράλληλα διαθέσιμη και η προηγούμενη έκδοσή του την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Σημειώνουμε ότι μόνο ο νέος κατάλογος είναι απολύτως ενημερωμένος ενώ ο παλιός διαθέτει εγγραφές που έγιναν μέχρι την 1/3/2020.

Στη Μουσική Βιβλιοθήκη θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, για το λόγο αυτό για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση αναφορικά με τη λειτουργία του νέου κατάλογου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected]

Περιηγηθείτε στο νέο κατάλογο και ευχόμαστε πολύ σύντομα να έχουμε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε στο γνωστό φιλικό χώρο της Βιβλιοθήκης μετά το πέρας της παρούσας δύσκολης κατάστασης.

Επικοινωνία ενόσω η Βιβλιοθήκη παραμένει κλειστή

Η Μουσική Βιβλιοθήκη και τα γραφεία του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, λόγω των έκτακτων περιστάσεων που επικρατούν.

Για τις προγραμματισμένες για αυτό το διάστημα εκδηλώσεις που ακυρώθηκαν, εάν έχετε προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της ticketservices (τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου) θα λάβετε διευκρινιστικό email, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά στο 2107234567.

Εάν έχετε προμηθευθεί εισιτήρια από τα ταμεία της Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα στο [email protected]

Για θέματα που αφορούν τη Βιβλιοθήκη, επικοινωνήστε στο [email protected]

Για θέματα που αφορούν τον Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής, επικοινωνήστε στο [email protected]