Πλούσιο το πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής σε όλες τις θεματικές του ενότητες και το Μάρτιο με μουσικές του 20ου και 21ου αιώνα, παλιές μουσικές με νεωτερικές ερμηνείες, μεγάλοι μαέστροι με σπουδαίες ορχήστρες, ανάδειξη νέων καλλιτεχνών και άλλα…

Μεγάλες Ορχήστρες- Μεγάλοι Μαέστροι
Στις 20 Μαρτίου ο Έλληνας βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο που συναντά στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής τον αρχιμουσικό σερ Ρότζερ Νόρρινγκτον και συμπράττουν με την Ορχήστρα της Ραδιοφωνίας της Στουτγάρδης.

Παλιές Μουσικές – Νεωτερικές Ερμηνείες
Στις 4 Μαρτίου μουσικοί και τραγουδιστές του Συνόλου Μπαρόκ Μουσικής Latinitas Nostra και διακεκριμένοι έλληνες σολίστ παρουσιάζουν αποσπάσματα από την Όπερα του Αντόνιο Καλντάρα «Η Ολυμπιάδα», σε λιμπρέτο του Πιέτρο Μεταστάζιο.

Το Μέγαρο για τους Νέους
Στις 18 Μαρτίου ο Αντρέας Μπράντελιντ,  εικοσιενός ετών, ο πρώτος Σκανδιναβός που κερδίζει το πρώτο βραβείο στο Διαγωνισμό Νέων Μουσικών της Γιουροβίζιον το 2006  ερμηνεύει έργα Σούμπερτ, Σούμαν, Ντεμπυσί κ.α. Στο πιάνο θα τον συνοδεύσει ο Μπενκτ Φόρσμπεργκ.

Κυριακή πρωί στο Μέγαρο
Στις 22 Μαρτίου λιλιπούτειοι μουσικοί σε ρόλο σολίστ, εμφανίζονται επί σκηνής με την Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικού περιεχομένου συναυλίας που απευθύνεται στους νεαρούς μουσικόφιλους. Πρόκειται για παιδιά των μουσικών της Ορχήστρας τα οποία θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ερμηνείες έργων Μπαχ, Βιβάλντι, Μαρτίνι, Χάυντν, Ακκολάυ, Μπεριό, Στάμιτς, Σάιτζ, Φίντσι και Μότσαρτ.

Μουσικές του 20ου και του 21ου αιώνα
Στις 8 Μαρτίου παρουσιάζεται η όπερα Λάζαρος του Κριστόμπαλ Χάλφτερ υπό τη μουσική διεύθυνση του ίδιου του συνθέτη.

Στις 14 Μαρτίου τιμητική έχει η ισπανική μουσική .Το Ergon Ensemble και ο Κάσπερ ντε Ρου αναλαμβάνουν την ερμηνεία έργων των Halfter, Hidalgo, Mendoza-Lopez και Soler.

Στις 29 Μαρτίου παρουσιάζεται η παράσταση Music, Performance and beyond. H σκηνοθετική επιμέλεια είναι της Τζένης Αρσένη. Συμμετέχει η ηθοποιός Ευανθία Κουρμούλη.

Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής
Στις 9 Μαρτίου η Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο μόνιμος αρχιμουσικό της Αλέξανδρο Μυράτ φτιάχνουν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο σε Γυναίκες συνθέτριες, σε ρόλο σολίστ, η Μαρί – Σεσίλ Μπουλάρ, κλαρινέτο.

Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος
11 Μαρτίου – Μπαχ, Λιστ και Προκόφιεφ στο ρεσιτάλ πιάνου του Δημήτρη Κούκου καθώς και Τρία χορευτικά για πιάνο του Περικλή  Κούκου

31 Μαρτίου – Μία μουσική περιήγηση από τον Μπραμς στον Σαίνμπεργκ προτείνει για το ρεσιτάλ  του ο πιανίστας Ούβε Μάτσκε.