Μια διάχυτη ανησυχία στο λυκαυγές μιας τεράστιας ανατροπής των προτύπων δεν βρίσκει τις απαντήσεις που χρειάζεται στις σημερινές πολιτικές …

ηγεσίες, οι ηγέτες που θα μπορούν να δουν πέρα από τον ορίζοντα και να σκεφτούν στρατηγικά για το που πρέπει να είμαστε σε δέκα χρόνια από σήμερα, παραμένουν σε απόλυτη έλλειψη.

Για αυτό το φλέγον θέμα, κοινό σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο, το Megaron Plus σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη διοργανώνει συζήτηση την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής.

Θα μιλήσουν ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, ο Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής του Μάνατζμεντ στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Χρίστος Παπαδημητρίου, καθηγητής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϋ και ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης. Συντονιστής της συζήτησης είναι ο καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης.

Γύρω από αυτούς τους άξονες θα περιστραφεί η εξαιρετικά επίκαιρη συζήτηση που θα γίνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που το Megaron Plus έχει οργανώσει για την φετινή χρονιά, για να συμβάλει στο διάλογο για τα μεγάλα θέματα της εποχής.
 

MEGARON PLUS ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το Ίδρυμα Μποδοσάκη