Μια Μεγάλη Γιορτή, ανοιχτή πρόσκληση στις συνειδήσεις των καταναλωτών για την Ανακύκλωση πλαστικών, γυάλινων, μεταλλικών και άλλων συσκευασιών, στα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματά της, οργανώνει η Ανταποδοτική Ανακύκλωση, με σημαντικά έπαθλα για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και τους C:REAL live!

Το εθνικό σύστημα Ανταποδοτική Ανακύκλωση, με την ουσιαστική υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και της Carrefour Μαρινόπουλος μας προσκαλεί όλους σε μια Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Η Μεγάλη Γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι, όπου θα απολαύσουμε και μια μοναδική συναυλία με τους αγαπημένους C:REAL, αφιερωμένη στις … «πράσινες συνειδήσεις».

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ένας Μεγάλος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης συσκευασιών με σημαντικά έπαθλα και πολλά happenings, που θα πλημμυρίσουν με καλοκαιρινή διάθεση μικρούς και μεγάλους φίλους, δίνοντας ανάσα ζωής στο περιβάλλον.

Η Ανταποδοτική Ανακύκλωση αποτελεί το νέο Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών, εγκεκριμένο από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ως εθνικό σύστημα ανακύκλωσης. Το εθνικό σύστημα Ανταποδοτική Ανακύκλωση αναπτύσσεται με την τοποθέτηση και λειτουργία Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανακύκλωσης, με την ενεργή συμμετοχή τόσο των επιχειρήσεων όσο και των Δήμων της χώρας.

Η Ανταποδοτική Ανακύκλωση υλοποιεί σημαντικές ενέργειες, με στόχο την επίτευξη της μέγιστης συμμετοχής των καταναλωτών στη διαδικασία της Ανακύκλωσης με σημαντικά έπαθλα, καθώς και την ανάδειξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των επιχειρήσεων που ενισχύουν τέτοιες δράσεις, δράσεις από τις οποίες … όλοι κερδίζουμε!