Οι γιατροί της rock μπορούν να σας δουν τώρα: Οι Foo Fighters μόλις παρουσίασαν το πολυαναμενόμενο νέο album τους με τίτλο “Medicine At Midnight”.

Η κυκλοφορία του φέρνει τέλος στην αναμονή που ξεκίνησε το περασμένο έτος με το Νο1 τραγούδι “Shame Shame” και συνέχισε με τα tracks “final f*ck you to 2020”, “No Son of Mine” και “Waiting on a War”.

Για τον εορτασμό του καινούριου δίσκου, οι Foo Fighters θα παρουσιάσουν μία μοναδική ραδιοφωνική σειρά 6 επεισοδίων το Medicine at Midnight Radio στο Apple Music Hits. Κάθε μέλος της μπάντας θα αναλάβει ένα επεισόδιο μίας ώρας κατά την διάρκεια του οποίου ο καθένας θα αναλύσει της προσωπικές του επιρροές αλλά και την δημιουργική διαδικασία πίσω από την ηχογράφηση του album. Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούνε κάθε μέρα από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 16.00 η ώρα PST στο Apple Music Hits και να ακούσουν τα επεισόδια.

Το “Medicine At Midnight” είναι σε παραγωγή του Greg Kurstin και των Foo Fighters, engineered από τον Darrell Thorp και σε μίξη του Mark “Spike” Stent.

Οι Foo Fighters είναι ο Dave Grohl, o Taylor Hawkins, o Nate Mendel, o Chris Shiflett και ο Rami Jaffee.