Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Media Markt υπό το μήνυμα «Δύο χρόνια Τζάμπα από παντού» γιορτάζει τη διετή multichannel παρουσία της εταιρείας στην αγορά της Ελλάδας, προσθέτοντας από το 2013 στην ομάδα των 10 φυσικών καταστημάτων της το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mediamarkt.gr.

Οι ήρωες της καινούριας καμπάνιας μας δείχνουν ότι σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι, μέρα ή νύχτα, όποιος κι αν είσαι, έχεις πρόσβαση στη μοναδική αγοραστική εμπειρία Media Markt. Είτε στα 10 καταστήματα όπου θα βρει κανείς όλα τα προϊόντα νέας τεχνολογίας σε άψογη παρουσίαση αλλά ι και δωρεάν parking, είτε στο online κατάστημα www.mediamarkt.gr με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 85 ευρώ και τεράστια ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτες συσκευές, είτε με τηλεφωνική παραγγελία στο 801 500 20 20, το τζάμπα φτάνει κυριολεκτικά σε κάθε μικρή και μεγάλη γωνιά της Ελλάδας, εύκολα και γρήγορα, με μια κίνηση.

Η Media Markt θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό που πιστά την ακολουθεί και την εμπιστεύεται, γιορτάζει τα 2 χρόνια με ένα προϊόν κάθε μέρα σε απίστευτα τζάμπα τιμή. Η διαφημιστική καμπάνια έχει ξεκινήσει από τις 04 Απριλίου με παρουσία τόσο σε online όσο και σε offline μέσα.

FB PAGE: facebook.com/MediaMarktGr