Οι εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική κυκλοφορούν το νέο μυθιστόρημα της Πόπη Στεριάδου, Με το μαράζι του έρωτα, από τη σιερά του όίκου Σταθμός.

Το μυθιστόρημα της Πόπης Στεριάδου διηγείται ένα ταξίδι αναψυχής που στάθηκε η αφορμή ν’ αλλάξει όλη η ζωή του ήρωα.

Γιατί όταν γνώρισε τις δύο δίδυμες αδελφές, ποτέ δε φανταζόταν ως πού θα έφτανε προκειμένου να κερδίσει την αγάπη που τόσο αναζητούσε. Και κάπου ανάμεσα στους τρεις τους, ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που περνά από γενιά σε γενιά και στοιχειώνει τις ζωές όλων…

Η Πόπη Στεριάδου γεννήθηκε στα Ιωάννινα και μεγάλωσε στον Βόλο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και είναι διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Υπηρέτησε στη δημόσια διοίκηση σε θέσεις όλης της διοικητικής ιεραρχίας και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπου έφτασε μέχρι το βαθμό της Γενικής Διευθύντριας. Έχει αρθρογραφήσει και εκδώσει έργα σχετικά με τη διοίκηση και την εκπαίδευση. Είναι συγγραφέας των μυθιστορημάτων Το κόμμα της Ανεμώνης (Ιωλκός), Κυδωνιών και Ρέμπραντστραατ… γωνία (Εμπειρία Εκδοτική). Είναι Πρόεδρος του ιστορικού πολιτιστικού φορέα “Ιωνικός Σύνδεσμος”, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού “Λυχνάρι”, όπου και αρθρογραφεί, και Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Εργαστηρίου Νεωτερικής Ελληνικής Ποίησης “Βασίλης Στεριάδης”.