Το Half Note εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με την πιο ανατρεπτική και ταυτόχρονα ταιριαστή, μουσική συνύπαρξη

των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα! Ο πιο αυθεντικός και επιδραστικότερος ίσως μουσικός της σκηνής του Bristol, Matt Elliott, θα βρεθεί, από την 1 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, στην ίδια σκηνή με ένα όνομα που όχι μόνο αγκάλιασε αμέσως το Ελληνικό κοινό, αλλά και που έχει -δικαίως- χαρακτηριστεί σαν τον πιο ελπιδοφόρο νέο Έλληνα τραγουδοποιό, τον Lolek.

Από την πρώιμη “ηλεκτρονική” του περίοδο ως Third Eye Foundation, μέχρι τις τελευταίες του, περισσότερο σκοτεινές, folk δουλειές στην δισκογραφική εταιρεία του Yann Tiersen, του οποίου άνοιγε και τις συναυλίες, ο Matt Elliott εξακολουθεί να δημιουργεί έντονα συναισθήματα είτε με τις μελαγχολικές-στοιχειωμένες συνθέσεις του, είτε με τους πολύ προσωπικούς και εξομολογητικούς στίχους του, αποκτώντας έτσι έναν πυρήνα από χιλιάδες ορκισμένους θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Ο Lolek έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για το “Alone” και μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων, θα “τεστάρει” τα νέα του τραγούδια στη σκηνή του Half Note μαζί με το συγκρότημά του, αλλά και  μαζί με τον Matt Elliott, εκπληρώνοντας έτσι, την υπόσχεση για συνεργασία που έδωσαν, όταν συναντήθηκαν στο φετινό Synch Festival.

Matt Elliott: φωνή, κιθάρα, effects
Lolek: φωνή, κιθάρα
Μιχάλης Μοσχούτης: κιθάρα, lap-steel
Κώστας Τσιώλης: rhodes piano,synthesizer,toy piano, μελόντικα, ακορντεόν
Θάνος Κολοκυθάς: μπάσο
Θανάσης Αρχανιώτης: drums