Από τον Οκτώβριο 2014, ο καλλιτεχνικός οργανισμός Μορφές Έκφρασης παραδίδει μαθήματα σε νηπιαγωγούς, δασκάλους και σε όσους εμψυχωτές ασχολούνται με παιδιά.

Αν θέλεις να μάθεις όσα έχεις οραματιστεί και ακούσει για τη Μουσική, το Θέατρο και την Κίνηση, τότε ενημερώσου για το νέο τμήμα που ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη στις Μορφές Έκφρασης.

Μια τάξη για σας που μπαίνετε στην τάξη!

Μορφώνουμε τους συμμετέχοντες σε:

1. Πρακτική διδασκαλία για το πώς να φτιάχνεις καλλιτεχνικά μαθήματα.

2. Μαθήματα πώς να προσεγγίζεις μέσω της μουσικής τα παιδιά. Έτοιμα απλά μαθήματα που μπορεί ο καθένας χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις να μάθει για να διδάξει.

3. Πώς να οργανώνεις και να δημιουργείς μια θεατρική παράσταση.

4. Συναισθήματα και πώς να τα διαχειρίζεσαι.

5. Παίζω και κινούμαι με ρυθμό

6. Μαθαίνω φλογέρα κι άλλα όργανα του συστήματος C.ORFF.

7. Πως μπορώ να διδάξω ένα τραγούδι στα παιδιά.

8. Δημιουργώ παραμύθια και τα δραματοποιώ στην τάξη μου επενδύοντας τα με μουσική.

9. Πρακτικό διδασκαλείο στα παιδικά μας τμήματα.

Στο χώρο μας στις «Μορφές Έκφρασης» ασχολούμαστε με τα παιδιά  21 χρόνια. Έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στο μέλλον επομένως στο παιδί. Αξίζει ο κόπος να δώσουμε στα παιδιά ό,τι καλύτερο και ευαίσθητο αν θέλουμε να συμβάλουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.

Κάτι πολύ σημαντικό, που πρέπει ο καθένας να το κάνει για τον εαυτό του, είναι να ανακαλύψει το βασικό του στόχο. Αν θέλεις να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή και να κάνεις τα παιδιά και το περιβάλλον σου επίσης ευτυχισμένο είναι απαραίτητο να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις  να είσαι.

Στις Μορφές Έκφρασης διδάσκουμε με συστηματικό τρόπο και με μια καταπληκτική μέθοδο  βήμα-βήμα το πώς να βρεις το στόχο σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και πώς να μάθεις για να βοηθήσεις τα παιδιά σου να ανακαλύψουν το δικό τους.

Μετά το τέλος της σπουδής παρέχουμε βεβαίωση ολοκλήρωσης των μαθημάτων.

Υπεύθυνος σπουδών: Θωμάς Κινδύνης