Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα η «Μάντισσα» δεν θα μπορούσε να μην κάνει μία στάση στο Ηράκλειο της Κρήτης, την πόλη που συνδέεται άρρηκτα με την καταγωγή της και έχει επηρεάσει βαθιά τη μουσική ιδιοσυγκρασία της. Την χρωστούσε εξάλλου αυτή την επίσκεψη σ’ όλους εκείνους που την υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη, πέρυσι τέτοια εποχή, στον ίδιο τόπο.

Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια εντελώς διαφορετική πολυφωνική παράσταση. Συμπράττει επί σκηνής με 6 εξαιρετικές ερμηνεύτριες και όλες μαζί δημιουργούν ένα ηχητικό τοπίο πολύχρωμο με μελωδίες, ρυθμούς και χορογραφίες από τις πλούσιες μουσικές παραδόσεις όλου του κόσμου.

Μαζί τους και μια παρέα αγοριών που αποτελούν τη νέα τους μπάντα. Αποτέλεσμα της ιδιαίτερης αυτής συνεργασίας είναι ένα ανανεωμένο μουσικοχορευτικό σόου, ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι γεμάτο εναλλαγές και εκπλήξεις στο οποίο ο ακροατής είναι αδύνατο να αντισταθεί.

Απόδειξη γι΄ αυτό αποτελεί η ενθουσιώδης υποδοχή που τούς επεφύλαξε το κοινό, πριν από λίγο καιρό, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου φιλοξενήθηκε η μουσικοχορευτική τους παράσταση. Μια ιδιαίτερη παράσταση που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο, την δύναμη της παγκόσμιας μουσικής γλώσσας.”

Η βραδιά θα ανοίξει με ένα σχήμα έκπληξη.

Οι Fonέs είναι οι:

Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη, Βιργινία Φραγκούλατζη, Άννη Ντουμούζη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου και φυσικά η Μαρίνα Σάττι.

σαξόφωνο: Guido De Flaviis

τρομπόνι: Βασίλης Παναγιωτόπουλος

κιθάρα: Γιώργος Κόλτσιου

μπάσο: Yoel Soto

κρουστά: Άγγελος Πολυχρόνου

τύμπανα: Μιχάλης Καπηλίδης