Πίσω από το πρότζεκτ The Man from Managra λειτουργεί ο Coti K., ένα από τα πιο πρωτοποριακά και δημιουργικά πρόσωπα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής.

Γεννημένος το 1966 στο Μιλάνο από Έλληνα πατέρα και Ιταλίδα μητέρα ο Coti K. είναι μουσικός, συνθέτης, ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός, έχοντας σπουδάσει ηχοληψία στο School of Sound Recording στο Μάντσεστερ.

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, όπου συμμετείχε σαν μουσικός, παίζοντας ηλεκτρικό μπάσο και πλήκτρα, σε διάφορα σχήματα ηλεκτρονικής και μη μουσικής (RicochetDada DataFilm NoirIn Trance95, RAWThe Kitchenware Orchestra).

Από το 1992 και για 7 χρόνια εργάστηκε ως ηχολήπτης στο Studio Praxis, όπου ηχογράφησε αλλά και συμμετείχε σε διάφορους δίσκους, όπως τους πρώτους τρεις δίσκους των Στέρεο Νόβα.

Παράλληλα το 1992 συμμετέχει στον δίσκο συλλογή Random Relations 1 της Elfish records για πρώτη φορά σαν Coti K., ενώ το 1994 κυκλοφορεί το πρώτο του 12ιντσο με τίτλο Θέρος (FM records). Έκτοτε ως Coti K προσμετρά 10 προσωπικούς δίσκους, ενώ το 2009 μαζί με τους Νίκο Βελιώτη και ILIOS ιδρύει τους Mohammad με τους οποίους κυκλοφόρησε συνολικά έξι δίσκους.

Από το 1999 και έπειτα δουλεύει σαν ανεξάρτητος παραγωγός δίσκων και έχει δουλέψει με συγκροτήματα όπως οιRaining PleasureTuxedomoon κ.ά., ενώ παράλληλα έχει γράψει μουσική για θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο και έχει συνεργαστεί με διάφορους σκηνοθέτες όπως Δημήτρης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μοσχόπουλος, Μπάμπης Μακρίδης, Γιώργος Λάνθιμος.

Το 2014 ο Coti K. κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τραγούδια που ερμηνεύει o ίδιος ως The Man fromManagra στην Inner Ear, στην οποία κυκλοφόρησε και την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ¨Half A Century Sun¨ τον Ιανουάριο του 2017.


Οργάνωση – Παραγωγή: Groove Productions