Τις ημέρες 21 και 28 Δεκεμβρίου 2014 και 4 και 11 Ιανουαρίου 2015 οι Burger Project θα πραγματοποιήσουν τέσσερις επιπλέον παραστάσεις, στον Ελληνικό Κόσμο.

Συγκεκριμένα, ειδικά αυτές τις ημερομηνίες, θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις την ημέρα, στις 12:00 και στις 16:00. Τις υπόλοιπες ημερομηνίες- 7, 14/12 & 18, 25/01 & 1, 8, 15, 22/ 2- οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 12:00, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό.

H εξέλιξη της επιτυχημένης παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης «Μαμά θα κάνω μπάντα 3» στέλνει τους Burger Project σε «Περιοδεία στο γαλαξία»! Υπό την καθοδήγηση του Δόκτωρ Κορνηλίου, οι τέσσερις μουσικοί ψάχνουν να βρουν τη super παρτιτούρα που είναι κρυμμένη σε κάποιον από τους πλανήτες! Μέσα από το ταξίδι τους θα μυήσουν μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού, της μελωδίας και του αυτοσχεδιασμού! Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την πρόσφατη ομώνυμη δισκογραφική δουλειά τους αλλά και ολοκαίνουργια μουσικά κομμάτια.

Το τραγούδι και τα διαδραστικά παιχνίδια δε θα λείψουν, γι΄ αυτό οι οπαδοί των Burger καθαρίζουν τις φωνές τους και ετοιμάζουν τα δυνατότερα παλαμάκια! Θα γίνει χαμός!

Στο «Μαμά, θα κάνω μπάντα 3» η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα φέρουν τους μικρούς μας φίλους κοντά στη μουσική και θα διεγείρουν τη φαντασία τους. Παιδιά και ενήλικες συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλοι μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τις διαθέσεις!

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν στον «Ελληνικό Κόσμο» το «Μαμά, θα κάνω μπάντα 3» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!

www.burgerproject.gr

Συντελεστές

Τhe Burger Project: Αλέξης Ιωάννου, Θάνος Κοσμίδης, Σπύρος Μοσχούτης, Αλέκος Γεωργουλόπουλος
Εμψύχωση κούκλας και σκιών: Αγγελική Μπόζου
Σκηνικά:Playroom
Ήχος: Αντώνης Νικηφόρος
Φώτα: Γιάννης Kαραμήτρος

Διάρκεια: 75 λεπτά

Ηλικία: από 3 έως 103!