Τον Απρίλιο του 2017, η επιτυχημένη stand up κωμικός Κατερίνα Βρανά βρέθηκε στην πόλη Μαλάκκα της Μαλαισίας στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας, όπου και αρρώστησε βαριά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή της. Χρειάστηκαν πέντε χειρουργικές επεμβάσεις, πολύμηνη παραμονή σε νοσοκομεία της Μαλαισίας και της Ελλάδας, προτού επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι. Έκτοτε, διανύει μια περίοδο αποκατάστασης.

Από την πρώτη στιγμή ο αδελφός της Θόδωρος Βρανάς, επαγγελματίας φωτογράφος, βρέθηκε στο πλευρό της. Ενστικτωδώς στην αρχή, πιο συνειδητά αργότερα, ξεκίνησε να καταγράφει με τη μηχανή του τα πάντα: Την πορεία της Κατερίνας, τα κτίρια, τα τοπία, τους δρόμους, τους ανθρώπους… Μια καταγραφή των συναισθημάτων του καθώς και των αντιδράσεων της οικογένειάς του απέναντι σ’ αυτό που είχε συμβεί.

Ένα μικρό δείγμα όλης αυτής της διαδικασίας, η οποία βρίσκεται εν εξελίξει, θα έχει την ευκαιρία να δει ο επισκέπτης της ατομικής του έκθεσης “Malacca”, η οποία θα φιλοξενείται στο The Hub Events. Ο Θόδωρος Βρανάς δίνει τη δική του οπτική, εστιάζοντας μέσα από τα φωτογραφικά του καρέ στην παραμονή της οικογένειας Βρανά στην Μαλάκκα της Μαλαισίας, όπως και στο ταξίδι της μεγάλης επιστροφής.

Βιογραφικό: Θοδωρής Βρανάς

Ο Θοδωρής Βρανάς δουλεύει επαγγελματικά ως φωτογράφος τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έχει εργαστεί για μουσικά φεστιβάλ, διοργανώσεις extreme sports, κοινωνικά γεγονότα, δεξιώσεις κ.ά. Δουλειές του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες της Ελλάδας (Madame Figaro, People, Καθημερινή, περιοδικό “Κ”, ΒΗΜΑgazino, Νίτρο, Lifo, Athens Voice, Free Sunday, DropIn, Goodtimes, Flipside, Music Life, Pop-Rock, Sonic κ.ά.) και του εξωτερικού (Espresso, NewLook, FutureSnowboarding, Bay Area Reporter, ΖΟΟ, κ.ά. ). Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, ενώ στο ενεργητικό του έχει και τρεις ατομικές.