“Ένα τραγούδι που τόσο οι στίχοι, όσο και η μουσική μου υπενθυμίζουν πως η «μαγική εικόνα» του έρωτα, σβήνει τα σκοτάδια μας…”Μαρία Κουτσουρλή

Μπορεί η πανδημία να διέκοψε για λίγο τα live, η μουσική όμως πάντα βρίσκει τρόπους να βγαίνει μπροστά και νέοι καλλιτέχνες όπως η Μαρία ξέρουν καλά πώς να φτάσουν στα σπίτια μας, στα laptop και στα κινητά μας.

Το σχέδιο είναι απλό: Να συνδεθούμε μέσα από τον οικείο χώρο μας, να επικοινωνήσουμε, να τραγουδήσουμε. Μία φωνή, 3 μουσικοί -φίλοι, μια κάμερα και κάπως έτσι γεννήθηκε το «ζωντανά απ’το σαλόνι». Κάτι «ζωντανό», «στιγμιαίο», από καρδιάς, απ’ το σαλόνι του σπιτιού της Μαρίας. Άλλωστε τί πιο οικείο από ένα σαλόνι στις μέρες μας!

Η Μαρία επιλέγει ως δεύτερο τραγούδι τη «Μαγική Εικόνα» του Μανώλη Φάμελλου και το παρουσιάζει με τον Δημήτρη Σιάμπο στις κιθάρες και την ενορχήστρωση, τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη στα τύμπανα και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο πιάνο. «Η μουσικη, οι άνθρωποι που αγαπάμε και μας έλειψαν, όλα αυτά τα ανεξήγητα που συμβαίνουν γύρω μας, η αβεβαιότητα, η ανάγκη για σύνδεση, επαφή και επικοινωνία γέννησαν το «ζωντανά απ’το σαλόνι».

Κάντε subscribe και βάλτε reminder για την επόμενη πρεμιέρα!

Μαρία Κουτσουρλή – Μαγική Εικόνα | Ζωντανά απ’το Σαλόνι | Cover
Στίχοι/Μουσική: Μανώλης Φάμελλος

Ενορχηστρώσεις – Κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος
Τύμπανα: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης
Πιάνο: Γιάννης Παπαδόπουλος
Ηχοληψία / Μίξη: Νίκος Γκουντινάκης | Antart Studios
Φωνητική Διδασκαλία: Αμαλία Βίνος

Director: Γιάννης Παπαναστασόπουλος
Κάμερα: Δημήτρης Μαυροφοράκης / Αμαλία Κωβαίου
Βοηθός κάμερας: Γιώργος Λαγουτάρης