Με αποσπάσματα από διάσημες όπερες του Πουτσίνι, η κορυφαία υψίφωνος επιβεβαίωσε τη φήμη που την ακολουθεί, συνοδευόμενη από την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και τον τενόρο Μαρίν Γιόντσεφ, υπό τη διεύθυνση του Φιλίπ Ωγκέν. Το ρεσιτάλ πραγματοποιήθηκε με αφορμή τους εορτασμούς για τα 25 χρόνια της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», η οποία εργάζεται για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Τα έσοδα από το ρεσιτάλ θα δοθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, γιόρτασε τα 25 χρόνια προσφοράς της σε παιδιά που έχουν ανάγκη, με το μοναδικό ρεσιτάλ μιας εκ των πιο περιζήτητων σοπράνο παγκοσμίως, της σπουδαίας Σόνιας Γιόντσεβα. Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία της Προέδρου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» κ. Αλεξάνδρας Μαρτίνου και με την προβολή βίντεο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί εδώ και 25 χρόνια η Ένωση.

Η Σόνια Γιόντσεβα ερμήνευσε με μοναδική ευαισθησία και απαράμιλλη τεχνική αποσπάσματα από τις όπερες του Πουτσίνι Τα Βίλλι, Μποέμ, Τόσκα και Μαντάμα Μπαττερφλάι συνοδευόμενη από τον τενόρο Μαρίν Γιόντσεφ και την Ορχήστρα της ΕΛΣ, σε μουσική διεύθυνση Φιλίπ Ωγκέν. Στα δύο encore η Γιόντσεβα ερμήνευσε το «O mio babbino caro» από τον Τζάννι Σκίκκι του Πουτσίνι, καθώς και το «Libiamo» από την Τραβιάτα του Τζουζέππε Βέρντι, μαζί με τον Μαρίν Γιόντσεφ. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με θερμότατο χειροκρότημα και επευφημίες.
H Σόνια Γιόντσεβα δισκογραφεί αποκλειστικά με τη Sony Classical, ενώ είναι global ambassador της Rolex.