Η Venerate Industries παρουσιάζει live την psychobilly/punk/rockabilly μπάντα από τη Γερμανία, MAd Sin, για μια μοναδική συναυλία, την οπιία θα ανοίξουν οι The Ducky Boyz και οι Trash City Jockers.

Οι Mad Sin είναι από τις πιο δημοφιλείς και πιο cult psychobilly μπάντες στην Ευρώπη, με μεγάλη δημοτικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρο τον κόσμο, που εδώ και 20 χρόνια περιοδεύει ασταμάτητα λαμβάνοντας μέρος στα μεγαλύτερα festival της Ευρώπης.

Η μπάντα των Mad Sin δημιουργήθηκε το 1987 από τον Koefte Deville (Mourad Calvies) – Vocals που μόλις είχε παρατήσει το σχολείο, τον κιθαρίστα Stein Dr. Solido (Thorsten Hunaeus) και τον Holly που η εμπειρία του σαν μπασίστας μετρούσε μόλις 4 εβδομάδες.

Ξεκινούν να εμφανίζονται ζωντανά σε διάφορα bar και «μεταμορφώνονται» σε μουσικούς του δρόμου παίζοντας σε εμπορικά κέντρα για να μετεξελιχθούν σε ένα από τα σημαντικότερα psychobilly groups του πλανήτη.

To τελευταίο τους album είναι το επετειακό 20 years of sin-sin (2007) στην People Like You Records, μιας και συμπλήρωσαν ήδη 20 χρόνια παράνοιας και extreme μουσικής συνεχίζοντας ασταμάτητα τις συναυλίες ανά τον κόσμο ενώ περιόδευσαν πάλι σε Ευρώπη, Η.Π.Α. και για πρώτη φορά σε Αυστραλία και Νότιο Αφρική γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας τους με τον δικό τους τρόπο.