Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 29 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Ma Ma σε σκηνοθεσία του Χούλιο Μεντέμ με την Πενέλοπε Κρουζ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε Κρουζ πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία του ατρόμητου Χούλιο Μεντέμ (Το Σεξ και η Λουσία, Οι Εραστές του Αρκτικού Κύκλου), ένα δράμα για τη ζωή, το θάνατο, το ρομαντισμό και τη μητρότητα, και τη μεγαλειότητα μιας γυναίκας να αντιμετωπίζει με το ίδιο σθένος τις τραγωδίες και τα θαύματα.

Σύνοψη

Με την καρδιά της ήδη πληγωμένη από την απόφαση του συζύγου της να την αφήσει, η Μάγδα ανακαλύπτει ότι έχει καρκίνο του μαστού. Ο γιατρός της τρέφει ελπίδες, αλλά θα πρέπει να υποστεί επίπονες θεραπείες.  Την ίδια ημέρα της διάγνωσης, η Μάγδα γνωρίζει τον Αρτούρο, που δείχνει να περνάει το προσωπικό του δράμα. Δύο τραγικά συμβάντα γεννούν έναν ιδιαίτερο δεσμό ανάμεσα στους δυο τους, ένα δεσμό που θα αντέξει  στο χρόνο και τις ανατροπές στις ζωές τους.

Διάρκεια: 111’

Σκηνοθεσία: Χούλιο Μεντέμ

Παίζουν: Πενέλοπε Κρουζ, Λούις Τοσάρ, Άλεξ Μπρέντεμυλ

Επίσημη συμμετοχή Φεστιβάλ Τορόντο

Βιογραφικό σκηνοθέτη

Ο Χούλιο Μεντέμ  γεννήθηκε στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας και σπούδασε εκεί Ιατρική. Εργάστηκε ως κριτικός κινηματογράφου πριν αρχίσει να σκηνοθετεί μικρού μήκους ταινίες και την πρώτη μεγάλου μήκους του- Αγελάδες (Vacas).

Φιλμογραφία

Ma Ma (2015)   

7 Dias en La Habana – 7 Ημέρες στην Αβάνα (2012)          

Habitacion en Roma – Δωμάτιο στη Ρώμη (2010)

Caotica Ana – Χαοτική Αννα (2007)          

Lucia y el Sexo – Το Σεξ και η Λουσία (2001)         

Los Amantes del Circulo Polar – Οι Εραστές του Αρκτικού Κύκλου (1998) 

Vacas – Αγελάδες (1992)