Οι Lucky Funeral και Harsh Demise θα εμφανιστούν σε ένα κοινό live στο Six D.o.g.s. στις 26 Απριλίου 2014.

Οι Lucky Funeral κλείνουν την ευρωπαική περιοδεία  τους, με μια συναυλία στην Αθήνα, παρέα με τους Harsh Demise. Η 26η Απριλίου στο Six D.o.g.s. σηματοδοτεί το κλείσιμο της πέμπτης συνολικά, ευρωπαικής περιοδείας των Lucky Funeral και επιλέγουν να μοιραστούν την σκηνή με τους Harsh Demise, μία μπάντα που εκτιμάνε τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Οι Lucky Funeral, μόλις ένα χρόνο μετά την 3η Full Length κυκλοφορία τους «Find Your Soul in Beautiful Lunatics» επιστρέφουν, για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο έτος, στα γνώριμα και φιλόξενα «σοκάκια» της Ευρώπης σε μία περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 2 Απριλίου απο τη Lille της Γαλλίας και έπειτα απο 15 live σε Γαλλία, Γερμανία, Βελγιο, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο, ολοκληρώνεται στο γνωστό Αθηναικό στέκι του Six D.O.G.S.

Μαζί τους οι Harsh Demise, οι νεαροί Πειραιώτες, που με το μοντέρνο heavy metal ήχος τους έχουν δώσει το στίγμα τους στην ελληνική σκηνή, μετουσιώνοντας τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους σε μουσική.  Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους ένα Full Length Album όνοματι «Something Out Of Nothing» και δεκάδες live εμφανίσεις, ετοιμάζουν υλικό για την 2η studio δουλειά τους, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες.