Μετά τον Mr. Brainwash και τον Richard Orlinski, η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, προσκαλεί και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Luca Valentini, έναν ακόμα πολύ σημαντικό καλλιτέχνη της διεθνούς σύγχρονης τέχνης.

Ο σημαντικός, κοσμοπολίτης καλλιτέχνης παρουσιάζει μια νέα σειρά έργων με πολλαπλές κινηματογραφικές αναφορές, εμπνευσμένη από την έβδομη τέχνη και τους παγκοσμίου φήμης αστέρες της, που κάνουν τον γύρο του κόσμου με τις ταινίες τους. Έργα με ποπ αρτ ατμόσφαιρες και έντονα χρώματα σε εκρηκτικούς συνδυασμούς, σ ένα ατέρμονο κυνήγι ή και παιχνίδι της φήμης, όπως λέει και από τον τίτλο της έκθεσης του, ο κορυφαίος εικαστικός.

Ο Luca Valentini γεννήθηκε στο Ριέτι, πρωτεύουσα της περιοχής Σαμπίνα στην περιφέρεια του Λάτιου, στην Ιταλία. Αν και διατηρεί στοιχεία της καταγωγής του ο Βαλεντίνι, ανέπτυξε στην τέχνη του μια διεθνή γλώσσα. Το έργο του ταξιδεύει τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Valentini χρησιμοποιεί συχνά στη δουλειά του παγκόσμια γνωστά είδωλα μέσα από μια ποπ αισθητική, θέλοντας να σαρκάσει την ανάγκη της σύγχρονης κοινωνίας για παγκόσμιους θρύλους, σε μια εποχή που η φήμη και η δημοτικότητα είναι τα σύγχρονα ζητούμενα.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: LUCA VALENTINI NICE FACE