ΧΧ Φεβρουάριος 2019 – Ο Λουμίδης Παπαγάλος αναζητά και φέτος τα ιδανικά συστατικά που απαρτίζουν τις «σχέσεις από καλό χαρμάνι». Αποφασισμένος να αφήσει τη δική του κληρονομιά μέσα από τα έργα που δημιουργεί σε συνεργασία με ανερχόμενους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, εμπιστεύεται αυτή τη φορά τον Pan Pan, γνωστό εικονογράφο κόμικς και illustrator για να δημιουργήσει με τα χρώματά του ένα graffiti που θα αποτυπώνει τις «σχέσεις από καλό χαρμάνι».

Με μοναδικά εργαλεία του τα χρώματα, έναν τοίχο στην Πλάκα και την αγάπη του για τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, ο Pan Pan δημιουργεί ένα graffiti που εξυμνεί τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται ανάμεσα στους κατοίκους αλλά ακόμα και τους περαστικούς μιας γειτονιάς. Επιλέγει, λοιπόν, να ζωγραφίσει μια αθηναϊκή πλατεία με τη μορφή φλιτζανιού, που στέκεται σφηνωμένη αλλά ταυτόχρονα αγέρωχη ανάμεσα στα σπίτια των κατοίκων, αποτελώντας σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους. Όπως πάνω από ένα φλιτζάνι Λουμίδης Παπαγάλος μοιράζεσαι τις πιο απλές αλλά ταυτόχρονα ουσιαστικές ιστορίες σου, έτσι και σε μια πλατεία μοιράζεσαι στιγμές που μετατρέπονται σε μνήμες, αυτές τις μνήμες που βρίσκεις στη βάση των «σχέσεων από καλό χαρμάνι».

Οι άνθρωποι, οι σχέσεις και η αρχιτεκτονική μιας γειτονιάς, έρχονται στο επίκεντρο της καμπάνια του Λουμίδης Παπαγάλος μέσα από την καλλιτεχνική οπτική γωνία του Pan Pan και την επιμέλεια της ISOBAR, αποτυπώνοντας με έναν σύγχρονο τρόπο τις σχέσεις που δημιουργούνται πάνω από ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ.

To νέο graffiti βρίσκεται στην Πλάκα, στην οδό Μνησικλέους, και σε περιμένει να το φωτογραφίσεις.