Ο Θεατρικός Οργανισμός Die is Cast (Ο κύβος ερρίφθη) από τον Καναδά παρουσιάζει το έργο του βραβευμένου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα και μυθιστοριογράφου Α. Ρ. Γκέρνη, με τίτλο Love Letters, στο Κέντρο Τεχνών στο ΑCS.

Ο Θεατρικός Οργανισμός Die is Cast (Ο κύβος ερρίφθη) από τον Καναδά παρουσιάζει το έργο του βραβευμένου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα και μυθιστοριογράφου Α. Ρ. Γκέρνη, με τίτλο Love Letters, στο Κέντρο Τεχνών στο ΑCS.

Το Love Letters θα παρουσιαστεί σε δύο παραστάσεις μόνο, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Απριλίου, στις 21.00.

Το έργο του Α. Ρ. Γκέρνη ανέβηκε για πρώτη φορά το 1989 και από τότε παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την ιστορία της σχέσης δύο μεγαλοαστών Αμερικανών, του δικηγόρου Andrew και της ζωγράφου Melissa, μέσα από την αλληλογραφία τους. Η παρουσίαση ξεκινά από τα παιδικά τους χρόνια και τη συνάντησή τους στον παιδικό σταθμό και συνεχίζεται με τις περιπετειώδεις σχέσεις τους στη διάρκεια της40χρονης πορεία ζωής αυτών των δύο διαφορετικών, αλλά βαθιά δεμένων ανθρώπων.

Αποτελεί σίγουρα ένα έργο-μελέτη του τρόπου ζωής της σύγχρονης αμερικανικής αστικής τάξης, όπου ο βραβευμένος με Πούλιτζερ συγγραφέας, με χιούμορ και στοργή αναδεικνύει ελαττώματα και συμπεριφορές, μέσα από μικρά και μεγάλα γράμματα, καρτ ποστάλ από χώρες μακρινές, περιγραφές γάμων και πάρτι, θανάτων και γεννήσεων, γράμματα υβριστικά ή βαθειά ερωτικά, γεμάτα προβληματισμούς, προκλήσεις, απόγνωση και χαρά.

Στην Αθήνα έρχεται μετά από σειρά εξαιρετικών παραστάσεων στο Παρίσι, σε σκηνοθεσία της πολύ γνωστής Αγγλίδας ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Jenny Quayle.

Με τη δική της σκηνοθετική ματιά οι ταλαντούχοι και διακεκριμένοι ηθοποιοί του Καναδά Kathy Millard και R.H. Thomson θα παρασύρουν και το ελληνικό κοινό στην περιπέτεια ζωής των πρωταγωνιστών.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους, σε μετάφραση της Λίας Νειάδα.

Info
Love Letters
Σάββατο, 19 και Κυριακή, 20 Απριλίου στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ, φοιτητικό 15 ευρώ
Κέντρο Τεχνών στο ACS, Γαρύττου 53, Χαλάνδρι
Tηλ.: 210 63 93 341
www.artscenter.gr
Προπώληση εισιτηρίων:
Online προπώληση μέσω πιστωτικής κάρτας www.artscenter.gr, www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική προπώληση μέσω πιστωτικής κάρτας 210 72 34 567
Ticketservices Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), Αθήνα
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Τετάρτη 9.00 – 16.00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9.00 – 20.00, Σάββατο 9.00 – 14.00
Κέντρο Τεχνών στο ACS Γαρυττού 53, Χαλάνδρι
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 17.00