Ο Loudon Wainwright III -μία από τις πιο ιδιαίτερες, αξιοσέβαστες και αντισυμβατικές φωνές, που έχει να επιδείξει η Αμερική-, παρουσιάζει ένα δίσκο remake σε κομμάτια του ’20, δίνοντας μία νέα διάσταση και φρέσκο αέρα.

Μετά από περίπου σαράντα χρόνια μουσικής πορείας ο Loudon Wainwright III, έχοντας αποκτήσει μία μεγάλη φήμη στους μυημένους του είδους, με πολλούς φανατικούς, ενώ πρόσφατα απέκτησε και τα νέα, ψαγμένα ακροατήρια μέσω… των ταλαντούχων παιδιών του Rufus και Martha.

Ο καυστικός τραγουδοποιός, στο νέο του δίσκο, πραγματοποιεί ένα πραγματικό Recovery, μέσα από τα καλύτερα κομμάτια από τα συγκλονιστικά \’20ς του.

Με παραγωγό τον Joe Henry και μια μικτή ομάδα βετεράνων (Greg Leisz, Patrick Warren, David Piltch, Jay Bellerose), που ξέρει τη δουλειά, τα άγνωστα αριστουργήματα από τα τέσσερα πρώτα άλμπουμ του, όπως τα School Days, The Man Who Couldn\’t Cry και Motel Blues αποκτούν διαχρονική διάσταση, με ανάγλυφη πλέον όλη την υπαρξιακή αγωνία, την ακεραιότητα και το σαρκασμό των πρωτογενών original.