Τα πρωτοβρόχια μας χάλασαν αρκετά τα σχέδια, καθώς εξαιτίας του καιρού η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα με τους Επισκέπτες και η συναυλία του Βασίλη Σαλέα αναβάλλονται.

Η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα με τους Επισκέπτες, που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο Παπάγου, στα πλαίσια του φεστιβάλ Παπάγου, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2008 στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Κτήριο 56, Πειραιώς 254, Ταύρος, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού).
 
Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Και όσον αφορά την προγραμματισμένη συναυλία του Βασίλη Σαλέα για την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού αναβάλλεται και αυτή λόγω της αιφνιδιαστικής επιδείνωσης του καιρού και των προβλέψεων της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την συνέχιση  και για το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως νέα ημερομηνία.

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία του Βασίλη Σαλέα θα μπορούν από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου και για μια εβδομάδα (μέχρι τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου) να τα εξαργυρώσουν στα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου, τηλ.: 210 7234567).