Οι Locomondo θα δώσουν μια συναυλία στο Gagarin, η οποία μάλιστα θα είναι μασκέ

το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013.

DJ set: Polly B

Ενα live, το πρώτο για τον 2013 και το τελευταίο-όπως το ξέρατε- πριν απο την παρουσίαση της καινούργιας δισκογραφικής δουλειάς των Locomondo  στον φιλόξενο χώρο του Gagarin 205. Η  μεγάλη μουσική παρέα του ρέγγε, σκα και  λάτιν ρυθμού έχει κερδίσει τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων – εδώ και χρόνια παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και την ζωντάνια  που εκπέμπουν, οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα  ατελείωτο  πάρτυ,  όπου τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός. Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα  τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Μετά απο πέντε χρόνια διαρκούς παρουσίας στη σκηνή στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό  οι Locomondo επιστρέφουν στη δισκογραφία με νέα τραγούδια αποκλειστικά   δικής τους παραγωγής  όπου  η διανομή και η  πώληση του δίσκου, θα γίνεται χωρίς μεσάζοντες, απ’ ευθείας στους χώρους συναυλιών  της μπάντας και μέσω internet, ώστε να επιτευχθεί το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Στις  16 Μαρτίου οι Locomondo σας περιμένουν για ενα αποκριάτικό πάρτυ μασκέ…για την κυκλοφορία και την επίσημη παρουσίαση  του δίσκου….

….Stay tuned!…

Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο,  Στρατής-Άγγελος  Σούντρης-τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής – κρουστά, Θανάσης Ταμπάκης-υπεύθυνος ήχου