Το Joke Cafe έχει ετοιμάσει ένα δυνατό live πρόγραμμα μέσα στον Φεβρουάριο. Ο Yiannis Kassetas μόνος -αλλά και με το τρίο του- η μπάντα Sofia Noith\’s Moon Walk Jazz Band+choir και special guests, θα εμφανιστούν ξεχωριστά live στη σκηνή του Joke, τις Δευτέρες 1, 8 και 22 και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου τη σκηνή καταλαμβάνουν οι Yiannis Kassetas latin trio με τον Κουβανό drummer Kiki Bu Pascual και τον Αργεντινό παινίστα Roman Gomez.
 
Την επόμενη Δευτέρα στις 8 Φεβρουαρίου, τη σκυτάλη παίρνει η μπάντα Sofia Noith\’s Moon Walk Jazz Band+choir, για να μας εκπλήξει με jazz εκτελέσεις της μουσικής του Michael Jackson! arrangements by C.Christodoulou]

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου οι Yiannis Kassetas jazz-funk trio επιστρέφουν παρέα με τον Νιγηριανό τραγουδιστή-κιθαρίστα, Deji Adetayo.

Το κλείσιμο του μουσικού αυτού Φλεβάρη αναλαμβάνει και πάλι ο Yiannis Kassetas, τη Δευτέρα 22 φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας τον CC Martin, από την Αγγλία, μαζί με τους Costis Christodoulou και Vaggelis Kotzabasis.