Οι εκπρόσωποι του βασιλείου του μελωδικού Death Metal έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, λίγο πριν σταματήσουν για πάντα τα live τους. Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου το Gagarin ανοίγει τις πύλες του για τους At The Gates.

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου οι Σουηδοί At The Gates επισκέπτονται τη χώρα μας για πρώτη και (όπως όλα δείχνουν) τελευταία φορά!

Οι At The Gates δημιουργήθηκαν το 1990 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και μαζί με τους Dark Tranquility, τους In Flames και τους Carcass δημιούργησαν αυτό που σήμερα ονομάζουμε μελωδικό  Death Metal.

Παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν με το album Slaughter of the soul και την καταξίωσή τους σαν μια από της σημαντικότερες metal μπάντες της Σουηδίας, το 1996 έρχεται η αναπάντεχη διάλυσή τους.

Δώδεκα χρόνια μετά, οι At The Gates παίρνουν την απόφαση να επανενωθούν για ελάχιστες ζωντανές εμφανίσεις.

Στις 21 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το μεγάλο σε μια και μοναδική συναυλία, από τις λίγες που θα δώσουν.

Μαζί τους οι Ocean Collective! Το συγκρότημα που απέσπασε εντυπωσιακές κριτικές τόσο με το τελευταίο του album Precambrian, όσο και με την καταιγιστική του εμφάνιση τον περασμένο Μάιο στο club Gagarin 205, επιστρέφει στην Ελλάδα και υπόσχεται μοναδικές στιγμές.