Οι ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του live earth concert κυκλοφορούν από την Warner Music, από τις 6 Νοεμβρίου.

Οι ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του live earth concert κυκλοφορούν από την Warner Music από τις 6 Νοεμβρίου.

Στις 7 Ιουλίου 2007, 150 μεγάλα ονόματα της διεθνούς pop και rock σκηνής εμφανίστηκαν ζωντανά στην συναυλία Live Earth για να τονίσουν με την δύναμη της φωνής τους τον κλιματολογικό κίνδυνο του πλανήτη μας.

Το μουσικό event κινηματογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο: Live Earth, The concerts for a climate in crisis.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από όλα τα digital stores από τις 6 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει ένα cd και 2 dvd με εμφανίσεις από: linkin park, metallica, madonna, smashing pumpkins, the police, kelly clarkson, dave matthews band, foo fighters, john mayer, beastie boys, keith urban, rihanna και πολλούς άλλους!

Το Live Earth DVD περιλαμβάνει και 6 μικρού μήκους φιλμάκια από το Live Earth Film Project που δημιούργησαν οι σκηνοθέτες Nick Wickham και Emer Patten και έκαναν πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival 2007, υπό την επίβλεψη του Robert DeNiro.

Σημειώνεται ότι τo μουσικό γεγονός παρακολούθησαν περισσότεροι από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι.

INFO

Live Earth, The concerts for a climate in crisis, Warner Music από τις 6 Νοεμβρίου