Η εταιρία Μουσικού Θεάτρου & Σύγχρονου Χορού Bitchy D, γιορτάζοντας πέντε χρόνια ύπαρξης και δημιουργίας, παρουσιάζει για δεύτερη φορά το project «Let Us Fall», μια συναυλία σύγχρονου ρεπερτορίου όπερας (20ου & 21ου αι.) στην Αγγλική γλώσσα, την Παρασκευή 22 και τη Κυριακή 24 Νοέμβρη 2013.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της στην Αθήνα (Παπαδά 17 & Γερ. Κούπα 43, είσοδος από Κούπα, πλησίον μετρό Κατεχάκη), σε ένα χώρο που δημιουργήθηκε μόλις πριν από ένα χρόνο με σκοπό τη στέγαση της καλλιτεχνικής δημιουργίας της ομάδας.

Ο κύριος στόχος αυτής της συναυλίας είναι να παρουσιαστεί στο ευρύ ελληνικό κοινό, ρεπερτόριο που δεν παρουσιάζεται συχνά, και να συμβάλει στο να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην όπερα και σε όσους πιστεύουν ότι αυτή είναι κάτι «υψηλό και απλησίαστο». Ανάμεσα στα κομμάτια διαφόρων συνθετών, θα ακουστούν αποσπάσματα από το έργο «The Turing Opera» του William Antoniou σε λιμπρέτο του Eamonn Farrell.

Η εταιρία μουσικού θεάτρου και σύγχρονου χορού Bitchy D δημιουργήθηκε το 2008 από δευτεροετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελ/σου της Σχολής Καλών Τεχνών του τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου. Από το 2010 μετέφεραν την κύρια δράση τους στην Αθήνα. Ως τώρα μετρούν έξι παραγωγές κι έξι ολιγόλεπτα δρώμενα («Ο Τόπος» 2013, «Όταν το τηλέφωνο χτυπά…» 2012, «Έγινε όπως το ‘πες…» 2011, «Ανάμεικτη Θεατρική Σαλάτα» 2010, «Το Γκαζόν» 2009 κ.α).

Καλλιτεχνική & Σκηνοθετική Επιμέλεια: Feli M
Συνοδεία Πιάνου: Τάσος Χαλκίδης

Τραγουδούν:
Πένυ Δεληγιάννη – σοπράνο
Νάντια Σαμαρά – σοπράνο
Μαρία Ανδρικοπούλου – μέτζο σοπράνο
Feli M – μέτζο σοπράνο
Θάνος Ζήσης – τενόρος
Θοδωρής Μπιράκος – βαρύτονος

Φιλική Συμμετοχή:
Ευγενία Στεφάνου – χορός
Κλεοπάτρα Κυρτάτα – φλάουτο