Το Death Disco υποδέχεται το Let me Know! festival_woman, μία γιορτή για τη γυναίκα, την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016. Η πρώτη δράση του festival στο 2016, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Τρεις κυρίες με τις μπάντες τους, η Katerine Duska, η Angelika Dusk & η Daphne And The Fuzz (open act) σε ένα εκρηκτικό live, για περισσότερες από δύο ώρες στο stage του death disco για όλες τις εορτάζουσες!

Katerine Duska, η «One in a million» ερμηνεύτρια! Έπειτα από την τεράστια επιτυχία του πρώτου κομματιού της «One in a million» και του πολύ διαφορετικού κομματiού «Won’t Leave», η Katerine Duska επιστρέφει με το πρώτο έξ ολοκλήρου αγγλόφωνο album της ‘Embodiment’. Σε Indie-Pop, Neo-Soul και Soulful Pop μονοπάτια, η διαδρομή της!

Η δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE” συμμετέχει για πρώτη φορά στο Let Me Know! Festival. Αν σας αρέσουν οι Florence and the Machine ή οι Editors τότε θα λατρέψετε την Angelika Dusk. Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλογές αγαπημένων της κομματιών, διασκευασμένα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, κάθε ζωντανή εμφάνισή της επιφυλάσσει ένα ξεσηκωτικό set.

Blues και soul μελωδίες σε vintage rock και psych pop ενορχηστρώσεις, από τη Daphne And The Fuzz. Με τον Μάρτιο, να αποτελεί το μήνα που θα γίνει το release του πρώτου της δίσκου, το event θα είναι και η αφορμή να παίξει ακυκλοφόρητα κομμάτια πρώτη φορά στο κοινό του festival!